De la preluarea conducerii PSD, Marcel Ciolacu a criticat modul în care Dragnea și mai apoi Dăncilă au condus PSD. În multe discursuri, acesta și-a cerut scuze pentru modul în care PSD a abordat diferite probleme, mai ales cele legate de justiție.

sondaj

Olguța Vasilescu a fost mereu în prima linie în discursul PSD legat de justiție, astfel, criticile lui Ciolacu au fost receptate în plin.

”Eu cred că trebuie să ieșim din retorica asta de a ne turna cenușă în cap și nu vreau să fiu arogantă, dar noi 75% din ce-am promis românilor am și făcut și am fi făcut 100% dacă mai rămâneam un an la guvernare. Este foarte adevărat că după votul din luna mai, am fost printre social-democrații care am susținut că trebuie să ieșim de la guvernare a doua zi. Au uitat (alegătorii, n.red) masurile de austeritate, cu scaderi de salarii, impozitari de pensii, nevenit subventii la timp, au uitat și poate că trebuie să își aduce aducă aminte si uite ca își aduc aminte mai repede decat ar fi vrut pentru ca după numai trei luni de guvernare au reușit (liberalii) sa puna economia in cap”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Discursul complet poate fi văzut pe pagina de Facebook a PSD Craiova.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pg/Lia-Olguta-Vasilescu