Clotilde Armand îi răspunde lui Rareș Bogdan: Alt curajos de serviciu… A uitat stimabilul cât de scump i-a costat această ”glumă” pe liberali în 2016.

Rareș Bogdan, prezent la o reunire a conducerii PNL sector 2, a declarat că PNL poate câştiga la viitoarele alegeri locale atât Primăria generală a Capitalei, cât şi primăriile celor şase sectoare ale Bucureştiului.

„Cred că Gabriela Firea va fi fără probleme bătută, chiar dacă astăzi pare că încă are rezidual ceva încredere. Va fi bătută în momentul campaniei, ea doar va scădea în următoarele luni de zile. Cât despre candidaţii din Bucureşti, la sectorul 1 nu are nicio şansă nici Tudorache, iar Clotilde Armand este o glumă, din punctul meu de vedere, candidatul liberal o va spulbera”, a afirmat Rareş Bogdan

Clotilde Armand îi răspunde pe Facebook:

”Clotilde Armand este o glumă. O vom spulbera!” zice dl Rareș Bogdan. Well, ce să mai zici? Ghinion! Alt curajos de serviciu… A uitat stimabilul cât de scump i-a costat această ”glumă” pe liberali în 2016. Nu-i nimic. O să-i reamintesc. Până atunci, ar face tare bine să spulbere relațiile PNL cu PSD”

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/c.m.b.armand/photos