Teodorovici nu a semnat moțiunea de cenzură depusă de PSD

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat că nu a semnat moțiunea de cenzură inițiată de PSD pentru acest lucru va grăbi alegerile anticipate.

„Pot să vă spun sigur că nu am semnat această moțiune de cenzură pentru că nu îmi este foarte clar avantajul depunerii acestei moțiuni astăzi, mai ales invocând această lege pentru schimbarea regulilor electorale” a declarat Eugen Teodorovici.

„PSD trebuie să folosească instrument democratic – moțiunea de cenzură -, dar eu spun că ar fi fost foarte multe motive până astăzi de a depune o moțiune de cenzură, și aici mă refer strict la activitatea Guvernului Ludovic Orban până astăzi. Chiar dacă a trecut foarte puțin timp, acțiunile Guvernului sunt mult mai proaste și mai rele pentru această țară chiar decât cele din perioada 1996-2000(…).

PSD se va baza pe voturile PSD, PRO România probabil și UDMR. Este undeva la limită situația, se va juca destul de strâns situația. Pot să vă spun sigur că nu am semnat această moțiune de cenzură pentru că nu îmi este foarte clar avantajul depunerii acestei moțiuni astăzi, mai ales invocând această lege pentru schimbarea regulilor electorale. Știm și suntem cu toții convinși că dacă noi am sesiza CCR pe acest subiect, am primi clar un verdict în favoarea noastră. Mi-aș dori foarte mult să îl văd pe domnul Orban cum își semnează singur demisia, ca lumea să vadă foarte clar că nu este cu nimic mai bun decât cei din PSD, din acest punct de vedere(…).

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pg/EugenOrlandoTeodorovici/photos