Actorul Mihai Bendeac a publicat zilele trecute fotografii cu un tânăr fără mâini, care lucra pentru o firmă care livrează mâncare.

sondaj

Florin Buricea și-a pierdut ambele mâini în timpul unui accident în urmă cu mai bine de 20 de ani. „Ajutoare sociale ziceți? Ia uitați-vă aici. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual să ne anunțe când și cum muncește ca să comandăm și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!”.  – a scris Bendeac pe Facebook.

Și-a pierdut mâinile la 12 ani

Povestea lui Florin Buricea este una incredibilă. „Juca fotbal în curtea blocului și copiii au dat mingea într-un post de transformare a curentului electric. Băieții mai mari l-au obligat să intre ca să scoată mingea. El nu a vrut, dar nu a avut încotro. Înăuntru s-a electrocutat și și-a pierdut ambele mâini! Florin e ambițios și niciodată n-a avut nevoie de atenție specială”, povestea mama lui Florin pentr GSP în anul 2004.

Florin a lucrat ani de zile la magazinul oficial al clubului Dinamo, dar din 2019 a primit o funcție în cadrul echipei de fotbal deținută de Nicolae Badea în Liga 4, CS Dinamo. În prezent, pe lângă salariul destul de mic pe care-l primește de la echipa de fotbal, acesta face tot ce poate pentru a duce un ban în plus acasă. Și-a cumpărat bicicletă și a decis să lucreze ca livrator de mâncare.