Un sondaj recent realizat la nivelul Sectorului 2 din București arată creşterea pe care Rareș Hopincă, candidat PSD-PNL, o are față de actualul primar, Radu Mihaiu (USR), în competiția pentru Primăria Sectorului 2.

sondaj

Conform datelor colectate de Epsilon Poll, Rareș Hopincă are un avans de 6 procente în fața lui Mihaiu, candidat din partea ADU, și se află pe un trend ascendent în ceea ce privește intenția de vot.

De asemenea, coaliția PSD-PNL conduce la intenția de vot, cu 46,5%, urmată de alianța dreptei (ADU) cu 32,4%. Luând în calcul mandatele redistribuite, Alianța PSD-PNL își asigură astfel o majoritate confortabilă în Consiliul Local al Sectorului 2, datele sondajului 15 mandate din 27.

Nemulțumirile bucureștenilor din Sectorul 2

Conform sondajului realizat de Epsilon Poll, aproximatix 50% dintre alegători consideră că Sectorul 2 merge într-o direcție greșită și foarte greșită, iar 61% dintre aceștia sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți de activitatea primarului Radu Mihaiu.

Cetățenii care trăiesc în Sectorul 2 consideră că principalele trei probleme din comunitatea lor sunt parcările (25%), curățenia (22%), spațiile verzi şi locurile de joacă pentru copii (17%).

Sondajul a fost realizat de Epsilon Poll și s-a desfășurat online cu 3.112 respondenți, în perioada 31 mai-2 iunie. Mecanismele de ponderare și analiză a datelor se bazează pe programare Machine Learning, antrenat anterior pe seturi de date succesive de la nivelul Sectorului 2, având o marjă de eroare la nivelul întregului eșantion de ±5%, la un nivel de încredere de 90%.

Sursă –  Ziare.com

 

Sursă foto – Epsilon Poll