Constantin Burduhosu, tatăl unui elev de clasa a III-a de la Școala Gimnazială Leonardo da Vinci din București, a reclamat-o pe învățătoarea copilului său că face meditații cu elevii din clasă, activitate interzisă prin legislația în vigoare.

sondaj

Alte acuzații ale părintelui sunt că învățătoarea ar organiza tabere nefiscalizate cu elevii din clasă, dar și că i-ar fi abandonat copilul, nesupravegheat, în exteriorul școlii, ca răzbunare pentru faptul că părinții săi nu ”cotizează” la meditații.

Răspunsul ISMB, transmis către Educație Privată de părintele în cauză a fost următorul: ”Inspectoratul Școlar al Municipiului București nu are competențe în supravegherea locuinței cadrelor didactice. Totodată precizăm ca Inspectoratul Școlar al Municipiului București are competente în evaluarea și monitorizarea activităților școlare ale personalului didactic, iar aspectele sesizate fac referire la activitatea privată a doamnei Popescu Daniela”.

Părintele s-a plâns în legătură cu situația și către Consiliul de Administrație al școlii, care i-a respins, însă, acuzațiile. De asemenea, după ce a primit răspunsul de la ISMB, s-a adresat și Ministerului Educației, dar a depus și plângere penală împotriva învățătoarei.

După ce a fost sesizat de Constantin Burduhosu cu o plângere împotriva ISMB, Ministerul Educației i-a transmis acestuia că plângerea a fost trimisă spre soluționare chiar către ISMB.

Continuarea pe Educațiapriată.ro

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pages/%C5%9Ecoala%20Gimnazial%C4%83%20%22leonardo%20Da%20Vinci%22/535387720139598/photos/