Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor generali PSD – Astăzi avem dovada că Nicușor Dan, din cauza incompetenței, a cauzat Bucureștiului și bucureștenilor o frână în dezvoltare de zeci, poate sute de milioane de lei

”În noiembrie 2021, senatorul Gabriela Firea și consilierii generali PSD au atras atenția că proiectele propuse de Nicușor Dan pentru finanțare prin Programul „Anghel Saligny”  sunt doar praf în ochi, idei nerealiste și fără legătură cu cerințele programului.

Astăzi avem dovada că Nicușor Dan, din cauza incompetenței, a cauzat Bucureștiului și bucureștenilor o frână în dezvoltare de zeci, poate sute de milioane de lei.

Conform unei analize a Expert Forum niciun proiect de finanțare prin Programul „Anghel Saligny” din cele 38 depuse de Primăria Capitalei nu a fost aprobat de Guvern. Sectoarele însă au primit 138 de milioane de lei”. – a scris Aurelian Bădulescu pe pagina de Facebook

În luna noiembrie a anului trecut, Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, îl acuza pe primarul Nicușor Dan că face un pur ”exercițiu de imagine” pentru că vrea să finanțeze prin programul guvernamental Anghel Saligny proiecte care nu sunt eligibile prin acest program.

Nicușor Dan a propus atunci 35 de proiecte – majoritate legate de infrastructura rutieră – iar consilierii generali PSD ai Capitalei i-au atras atenția că proiectele sunt eligibile doar pentru primăriile celor șase sectoare din Capitală, nu Primăria Generală a Municipiului București.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/aurelianbadulescu.ro