Fostul învățător ieșean acuzat de abuzuri îndreptate împotriva elevilor săi, Constantin Șerban, membru în Consiliul Județean Iași din partea liberalilor, este prezentat în mai multe postări pe Facebook drept unul dintre organizatorii Forumului Educației de la Iași.

sondaj

Evenimentul organizat de PNL și desfășurat sâmbătă l-a avut în centrul atenției pe ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, care a susținut în fața audienței locale proiectele de legi ale educației. În urmă cu un an, Sorin Cîmpeanu îi cerea demisia profesorului Constantin Șerban, în urma apariției unor înregistrări în care acesta putea fi auzit abuzând elevii.

Deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, a publicat încă din 3 august, cu câteva zile înaintea conferinței, un set de fotografii cu “specialiști din cadrul PNLIași și Asociația Profesorilor Liberali Iași, în vederea finalizării ultimelor pregătiri organizatorice pentru Forumul Educației La Iași 2022”. Printre persoanele prezentate în fotografii este și Constantin Șerban.

Acesta apare și într-un mesaj publicat de Alexandru Muraru în ajunul conferinței, despre discuțiile la nivel local pe tema “ultimelor amănunte organizatorice” pentru Forumul Educației.

Continuarea pe Edupedu.ro

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/photo/?fbid=437142781791399&set=a.253894263449586