Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor generali PSD, îl taxează pe Nicușor Dan pentru că cheltuie 1 milion de lei pentru a afla de ce vin ciorile în Parcul Cișmigiu

sondaj

”Totul poate aștepta, dar problema ciorilor trebuie rezolvată acum, chiar dacă asta ne costă!

Este momentul să spune lucrurilor pe nume, în București nu mai putem vorbi de administrație sau de guvernare locală. Pur și simplu, noi cetățenii, suntem forțați să jucăm într-un film prost regizat în biroul lui Nicușor Dan.

Primăria Municipiului București va aloca suma de 1 milion de lei, adică circa 200 de mii de euro, pentru a afla de ce vin ciorile în Parcul Cișmigiu. Banii vor fi dați către Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB) care va comanda un studiu de fezabilitate cu titlul: „Ciorile din Grădina Cișmigiu /Vecini cu aripi”.

Această informație nu este o glumă, este pura realitate. Asta s-a gândit să facă cu banii bucureștenilor Nicușor Dan, cel mai chibzuit primar, cel care face mereu economie.

Proiectul privind alungarea ciorilor din Parcul Cișmigiu a surclasat la bugetarea participativă un proiect vizând accesibilizarea transportului public pentru nevăzători.

Orașul nostru este, în momentul de față, prizonier. Sunt cu toții prizonierii incompetenței primarului Nicușor Dan.” – a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook

 

 

Sursă foto- https://www.facebook.com/100063862323873/posts/320172506788158/