Fostul preşedinte PNL Valeriu Stoica a opinat, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că Florin Cîţu nu va rezista în fruntea partidului până la finalul mandatului în 2024, aşa cum îşi doreşte. Cel mai probabil, consideră Stoica, Cîţu va fi debarcat într-un Congres extraordinar care ar pute avea loc chiar anul viitor.

sondaj

Valeriu Stoica a afirmat, în emisiune, că dacă mâine se face un sondaj, cota de încredere a PNL este mai scăzută şi scade cu trecerea timpului, putând ajunge şi la sub 15%, dacă nu 10%. Şansa este să se întâmple o minune, ceva în PNL şi să se schimbe la faţă.

„Eu nu cred că Florin Cîţu va putea să reziste ca preşedinte PNL, aşa cum crede el până în 2024, pentru că nu a putut să rămână nici premier, până în 2024. Cine l-ar mai crede astăzi? Nimeni nu îl mai ascultă pe Florin Cîţu, are 5%, niciun preşedinte PNL nu a avut 5% cotă de încredere, niciodată. Eu nu cred că va rezista până în 2024. (…) Poate să fie un congres extraordinar, eu cred că va fi la anul, unii spun că în vară, alţii că în toamnă. Cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru PNL. Eu cred că va fi congres şi Florin Cîţu nu va mai fi preşedinte”- a declarat Valeriu Stoica.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/florinVcitu