An Illustration of the new green pass, in Jerusalem, October 3, 2021. Photo by Yonatan Sindel/Flash90 *** Local Caption *** קורונה וירוס תו ירוק אילוסטרציה חיסונים

Deputatul Dumitru Coarnă spune că a vorbit cu oameni din toate categoriile sociale și nici măcar unul nu a fost de acord cu certificatul verde. Acesta susține că nu votează certificatul și că nici nu se vaccinează, pentru că are imunitate dată de trecerea prin boală.

sondaj

”Eu nu voi vota pentru certificatul verde, poziția mea este pentru testare, izolare a oamenilor bolnavi și tratament precoce. Este clar că un asemenea certificat e discriminatoriu și nu rezolvă problema, pentru că un vaccinat poate să se infecteze și poate să transmită, este purtător de virus. Și atunci care este diferența între persoana vaccinată și purtătoare de virus și o persoană nevaccinată? În cazul în care, să presupunem, s-ar vota certificatul verde, nu mă voi vaccina, pentru că am făcut Covid și am imunitate, chiar dacă au trecut peste 180 de zile, dar asta nu înseamnă că eu nu am imunitatea dobândită. Îmi fac teste și analize periodic, am anticorpi, că am fost vaccinat natural și nu are niciun sens să mă injectez. Mă voi testa, dar voi contesta și la Curtea Constituțională”, ne-a declarat deputatul Dumitru Coarnă. Acesta ne spune că a fost plecat în teritoriu în ultimele zile și 100% din oamenii cu care a vorbit i-au cerut să nu voteze pentru certificatul verde. ”Și am vorbit cu oameni din toate categoriile sociale, de la piață, până la școli, primării, zonele din HORECA, și toată lumea, chiar și cei vaccinați, spunea că nu vrea certificatul verde”- a afirmat deputatul Dumitru Coarnă.

 

 

Sursă foto – bbc.com