Protest la Suceava împotriva școlii online. Primarul din Bosanci – Eu ca primar nu sunt vaccinat și nici nu mă vaccinez

Ieri, lângă Suceava a fost organizat ”Marșul Dreptului la Educație, organizat de Suceava Educată”.

”Vom porni din comuna Bosanci, la ora 11:00, din fața Căminului Cultural, și vom merge, pe jos, până în fața Inspectoratului Școlar Județean din municipiul Suceava, unde, sperăm să fim suficient de mulți încât doleanțele să ne fie luate în seamă.

Vom manifesta pașnic. Cei care au posibilitatea, vă rugăm să veniți cu mesaje proprii, scrise pe foi de hârtie și eventual laminate.

Avem rugămintea ca părinții și profesorii de la școlile de pe traseu (Ipotești, Tișăuți, Lisaura, școlile din Suceava dar și din județ) să ni se alăture din mers sau la destinație. Dacă sunteți din localități apropiate de Suceava poate nu ar fi o idee rea să veniți tot pe jos, în marș, până la Inspectoratul Școlar Suceava”.

Mottoul acțiunii este „Curaj, ne luăm libertatea înapoi!” – se arată pe pagina de Facebook a evenimentului

Primarul din Bosanci,Neculai Miron, a declarat:

“Se urmăresc interese economice în vânzarea vaccinurilor achiziționate la prețuri exorbitante…

“Nu putem impune cuiva să își administreze un tratament sau un vaccin experimental”

“Toți cei care au fost tratați cu Arbidol sunt vindecați și nu au nici o problemă. Asigurați-le oamenilor medicamentele necesare!”

“Este o gripă severă, o gripă accentuată și poate fi tratată într-un mod normal, fără a cheltui miliarde pe lucruri care nu folosesc la nimic”.

Miron a fost unul dinte reprezentanții celor aproximativ 500 de participanți la Marșul Dreptului la Educație, mare parte dintre ei copii, care au mers pe jos de la Bosanci până în fața sediului IȘJ Suceava.

 

Sursă foto – suceavanews.ro