Pacienții Spitalului Colentina din Capitală se plâng medicilor că le este frig. Și asta în condițiile în care, de două zile, unitatea spitalicească nu are căldură. Apă caldă este doar pentru că spitalul ar fi dotat cu boilere, potrivit informațiilor obținute în exlusivitate de Andreea Cigolea, realizatorul rubricii „Sfat de sănătate” de la Antena 3.

sondaj

Termoenergetica a anunțat că timp de două zile nu va fi apă. Iar când managerul a fost întrebat de pacienți, dar și de medici, despre situație, acesta a spus că a fost anunțat că este vorba de o avarie RADET care a fost reparată, urmând ca din seara zilei de joi spitalul să aibă din nou atât căldură, cât și apă caldă. Dar, pacientii au stat deja două zile în frig.

Unii pacienți ar fi apelat la aeroterme sau pur și simplu la pături. De altfel, sute de blocuri din București nu au apă caldă în aceste momente.

„Am simțit cu toții pe pilea noastră că temperaturile au scăzut noaptea și s-au înregistrat valori sub minus. Cei de la Termoenergetica au făcut un anunț cu privire la faptul că timp de două zile nu va fi cădură în unitatea spitalicească, iar managerul, când a fost întrebat atât de medici, cât și de pacienți, a spus că a fost anunțat că a fost o avarie RADET, dar care s-a reparat astăzi și speră ca în cursul serii de astăzi să revină căldura„- a spus Andreea Cigolea, în emisiunea News Hour with CNN.

 

 

Sursă foto – dw.com