Medicul Gabriel Diaconu acuză BOR că le interzice clericilor vaccinul anti-Covid – Sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment.

Intrigat de imaginile cu pelerinii aflați zilele acestea la Iași, în plină pandemie, medicul Gabriel Diaconu i-a criticat pe preoții care sunt împotriva vaccinării și sfătuiesc oamenii ”să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment”.

”Izolare

Imaginea raclei Sf. Paraschiva, cu Moaștele făcătoare de minuni, dezinfectată “la fiecare 5 minute”, ar trebui să lămurească definitiv raportul de relevanță între miracole, și igienă:

Anume că igiena poate face miracole, dar lipsa ei nu.

Brâul Moldovei e printre cele mai lovite de pandemia de COVID. Este, în același timp, cel mai puțin vaccinat. Finalmente, religiozitatea oamenilor în zonă bate de departe educația formală, sau minima educație științifică.

Aici ar putea Biserica Ortodoxă să facă o diferență. Perversa eschivare a păstorilor de oameni, sau vehementa atitudine a altora, orbiți de discurs și medievalism, e o verigă în lanțul dezastrelor.

În timp ce credincioșii pupă racla curățată cu spirt, pe secția de oncologie pediatrică de la Iași e focar de Covid.

Pe secția de oncologie pediatrică sunt tratați copii cu cancere, că sunt leucemii, limfoame, diverse blastoame ale copilăriei sau alte sindroame mielo-displazice. Și prin boală, dar și prin natura tratamentului specific, imunitatea lor e modificată. Slăbită.

De-ar fi să fie un Dumnezeu, și de-ar fi să asculte rugi, oare n-ar merita mai degrabă copiii necăjiți decât pelerinii zdraveni, sănătoși, la moaște? Cum de nu le luminează mintea, nici lor direct dar nici prin preoți?

Nimeni, înafară de preoții din moldovenime, n-a spus oamenilor minciuni despre COVID. Care mai de care s-au întrecut în aberații. Unii continuă să facă asta după ce ei înșiși au trecut prin infecție. Continuă să facă asta deși alți preoți, unii de rang înalt, au murit de COVID.

Toată călugărimea, indiferent de opțiune, e ținută captivă doctrinei religioase. Adică, ștergem racla cu spirt, dar le interzicem clericilor vaccinul, și sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment.

Toți, dar absolut toți participanții la acest spectacol supra-realist sunt vaccinați de bolile copilăriei. Sfidează logica, dar confirmă psihologia grupurilor.

Până nu se vor schimba vânturile în zonă, acolo se va petrece catastrofa zilelor noastre. Mai rău decât Lombardia. Mai rău decât Manaus.

#medicinromania #COVID19” – a scris medicul Gabriel Diaconu pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto –