Florin Cîțu nu mai poate fi numit premier al României, pentru că nu are cum să mai guverneze țara cu un coeficient de încredere a populației în el care se duce spre zero, a declarat, vineri seara, la Digi24, gazetarul Cristian Tudor Popescu.

sondaj

În opinia sa, comunicatul prin care PNL anunță că nu va merge cu o propunere de premier la Cotroceni arată că nu mai există cale de împăcare cu USR PLUS și plasează „pisica” guvernării în ograda celorlalte partide, care au votat demiterea guvernului. În plus, dacă președintele Klaus Iohannis l-ar numi încă o dată premier pe Florin Cîțu, atunci riscă „să copieze traiectoria lui Traian Băsescu”, a comentat gazetarul.

„Nu mai găsești, să dai cu tunul, pe cineva care să-l susțină pe Cîțu acum, să spună „Nu, domnule, Cîțu e bun, e mare, e frumos, e extraordinar, face… Nimeni! Știți când se mai întâmpla asta? La Dragnea. În ultima fază a lui Dragnea, nimeni nu-l mai susținea. Mai existau susținători ai PSD-ului, cum și acum PNL-ul mai are, totuși, destui susținători. Prea mulți, după părerea mea, care apar în sondaje, nu cred că sunt atâția. Dar cu Florin Cîțu nu se mai poate continua. Orice formațiune politică, orice persoană, inclusiv președintele Iohannis, care încearcă să continue cu acest om… La ce mai e bun omul acesta? Căci ultima speranță a mea pe care o mai aveam s-a dus”- a spus Cristian Tudor Popescu.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CTPopescu