Vlad Voiculescu a semnat un document, în perioada în care era ministrul Sănătății, prin care a dat datele personale ale românilor testați Covid către un ONG

Documentul oficial semnat de Vlad Voiculescu, fostul ministru USR al Sănătății, prin care a dat accesul la datele personale ale celor testați cu teste antigen rapide către un ONG, a fost prezentat, în exclusivitate, la ”Sinteza zilei” de la Antena 3.

Documentul atestă faptul că USR, prin fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a refuzat ca STS să realizeze o aplicație în care să fie introduse toate datele personale ale românilor care se testează cu test antigen rapid pentru COVID-19 – nume, prenume, CNP, e-mail, adresă, număr de telefon.

În schimb, Vlad Voiculescu a acceptat ca aplicația să fie creată de ONG-ul Geeks for Democracy, la care au ajuns ulterior toate datele personale ale celor testați cu test antigen rapid.

Așadar, toate datele personale ale celor testați cu test rapid antigen pentru COVID-19, ajung la acest ONG, care le stochează pe serverul oferit de STS.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/VladVoiculescu.ro