USR-PLUS spune că a luat act cu „neplăcută surprindere” de faptul că preşedintele Klaus Iohannis „nu se grăbeşte” să organizeze consultări cu partidele parlamentare şi îl îndeamnă pe şeful statului „să nu tragă de timp”.

sondaj

USR a transmis marți seară, printr-un comunicat de presă, că Biroul Naţional al partidului „a luat act cu neplăcută surprindere de faptul că preşedintele Klaus Iohannis a permis acţiunile pripite, haotice şi prost concepute ale fostului premier Florin Cîţu, prin care a scos USR de la guvernare, dar nu se grăbeşte să organizeze consultări cu partidele”.

Reprezentanții USR spun că este evident că organizarea rapidă a consultărilor şi desemnarea unui premier capabil să creeze o majoritate sunt singura modalitate de a rezolva rapid această criză politică.

„Acesta nu poate fi Florin Cîţu, care tocmai a demonstrat că e capabil să creeze o majoritate în Parlament, însă împotriva sa, nu pentru un Guvern funcţional. USR PLUS îl îndeamnă pe preşedintele României să nu tragă de timp şi să medieze politic această criză” – transmite USR.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/partidulusrplus