Deputat PSD – Domnul Arafat va face multă pușcărie în țara asta, fiți liniștită! Și va face și Tătaru pușcărie și cu tot neamul lor de liberali!

Deputatul PSD Adrian Solomon a șters pe jos cu managerul interimar al spitalului Bârlad, Daniela Rusu, la ședința ordinară a CLM Bârlad. A catalogat-o „neavenită” și „incompetentă”. N-a scăpat nici primarul Dumitru Boroș, pe care l-a asociat cu dezastrul de la spital și a anunțat că Raed Arafat și Nelu Tătaru vor face pușcărie, scrie Vremea Nouă.

„Domnul Arafat va face multă pușcărie în țara asta, fiți liniștită! Și va face și Tătaru pușcărie și cu tot neamul lor de liberali! O să aduceți spitalul în faliment, o să vedeți!”, a mai spus acesta. Demersul lui Solomon vine după greșelile de raportare făcute de managementul spitalului în această vară, când au angajat spitalul la un număr record de pacienți pentru valul IV al pandemiei, deși Ministerul Sănătății nu a mai cerut   înființarea spitalelor suport Covid. Mai mult, acesta a acuzat-o pe manageră că ocupă ilegal funcția de director interimar, după ce a fost din nou numită interimar, pentru încă șase luni de către Consiliul de Administrație.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/igsu.situatiideurgenta/photos/?ref=page_internal