Managerul Spitalului Victor Babeș din București – Oameni sănătoși au murit cu zile pentru că nu erau vaccinați

Managerul Spitalului Victor Babeș din București, Simin Aysel Florescu, a declarat luni seară, la Antena 3, că medicii sunt „stupefiați” de faptul că oamenii nu se vaccinează, a relatat G4media.ro. „De ce suntem puși în situația de a explica unor familii tinere că nu le mai putem salva soții, tații?”- a întrebat doctorița.

La Spitalul Victor Babeș s-au înregistrat în ultima perioadă decesele unor bărbați de 32, 37, 53 și 62 de ani, nevaccinați, fără comorbidități. „Nu aveau niciun fel de boli, erau oameni sănătoși, care au murit cu zile pentru că nu erau vaccinați și au venit la spital foarte târziu, cam a zecea zi de la debut, ceea ce a făcut sarcina noastră foarte grea”, a afirmat Simin Florescu.

Managerul spitalului a precizat că valul 4 COVID vine cu o tulpină mutantă care determină cazuri mult mai grave decât înainte, la pacienți mult mai tineri, iar în alte țări sunt deja cazuri mai grave la copii.

„Acești oameni au fost oameni fără niciun fel de probleme, din familii cu tot ce le trebuie, se plimbaseră prin țări străine, mulți veneau de la mare, acolo începuse drama”, a încheiat Simin Aysel Florescu.

 

 

Sursă foto – france24.fr