Ministrul Educației – Nu ne facem griji pentru copii atunci când merg la festival, atunci când merg pe plaje supraaglomerate, atunci când merg în malluri supraaglomerate, dar dintr-o dată sunt părinți care își fac griji că “vai, Doamne!”, merg copiii la școală

Sorin Cîmpeanu a explicat faptul că anul acesta școlile rămân toate deschise până la o rată de infectare de 6 la mie: „elevul trebuie să fie elementul central. Elevii au avut foarte mult de suferit pe parcursul predării online, acest lucru nu dorim să se mai întâmple. Școlile sunt cele mai sigure medii după mediile spitalicești. Dacă am închide școlile, oricum localitatea, dacă nu ar fi carantinată, copiii ar putea să umble în tot felul de alte medii care sunt mult mai puține controlate decât școala”.

„Nu ne facem griji pentru copii atunci când merg la festival, atunci când merg pe plaje supraaglomerate, atunci când merg în malluri supraaglomerate, dar dintr-o dată sunt părinți care își fac griji că “vai, Doamne!”- merg copiii la școală, a declarat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/SorinMCimpeanu