Florin Cîțu – Iohannis nu mi-a reproșat că nu i-am spus despre incidentul din SUA. Eu vă spun că președintele Klaus Iohannis a fost mai mult o inspirație pentru mine

Premierul Florin Cîțu a afirmat joi seară, la TVR 1, că președintele Klaus Iohannis nu i-a făcut nicio observație pentru faptul că nu l-a anunțat că a fost prins băut în SUA în urmă cu 21 de ani, înainte ca informația să ajungă în presă. „Am discutat despre eveniment și atât. Nu a fost niciun reproș”, a susținut șeful Guvernului.

Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au participat pe 15 august la ceremoniile organizate de Ziua Marinei, la Constanța. A fost primul eveniment la care Iohannis și Cîțu au mers împreună, după ce informația că premierul a fost reținut în SUA în urmă cu 21 de ani, pentru că a condus băut, a fost publicată săptămâna trecută pe site-ul legalizam.ro.

Joi seară, 19 august, premierul a declarat la TVR că a discutat cu șeful statului despre ce s-a petrecut în statul american Iowa „și atât”, fără să ofere alte detalii. Apoi, Florin Cîțu l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru stilul acestuia de a face politică.

„Eu vă spun că președintele Klaus Iohannis a fost mai mult o inspirație pentru mine. Am o relație, și s-a văzut, bună cu domnul președinte, dar este mai mult o inspirație pentru modul în care a ales să facă politică în România”- a menționat Cîțu.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/florinVcitu