Florin Cîțu – Eu nu voi închide piețele agroalimentare, nu voi închide mall-urile, nu voi închide economia

Premierul Florin Cîțu dă asigurări că indiferent de evoluția situației epidemiologice din România, economia va rămâne deschisă în perioada următoare, iar evenuale noi măsuri, în cazul unei înrăutățiri, vor fi luate numai după ce se va consulta cu specialiștii, și nu dând curs neapărat unor propuneri, chiar dacă acestea vor veni de la Ministerul Sănătății.

„Trebuie să vorbim și cu specialiștii, au venit multe propuneri de la Ministerul Sănătății și data trecută, unele dintre ele le-am acceptat, altele nu. Unele erau să închidem magazinele la 15:00 în weekend, nu am mers pe acele variante, deci dați-mi voie întâi să văd ce spun și specialiștii și apoi vom lua o decizie”- a spus Florin Cîțu, marți seară, la Digi24.

„Vă pot spune clar un singur lucru: eu nu voi închide piețele agroalimentare, nu voi închide mall-urile, nu voi închide economia. Economia va fi deschisă în perioada următoare, economia nu va fi închisă”- a declarat premierul Cîțu, făcând aluzie la măsuri care au fost luate de predecesorul său în funcție, actualul său rival la coducerea PNL, Ludovic Orban.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/florinVcitu