Facebook a implementat un nou sistem care poate fi accesat prin pagina de grupuri a platformei sociale – utilizatorii pot forma de acum grupuri de rugăciune pe rețeaua socială

sondaj

Sistemul de rugăciune al Facebook face parte din efortul mai larg și recent al platformei sociale de a-și mări baza de utilizatori prin atragerea persoanelor din comunitățile religioase.

Facebook consideră că enoriașii sunt o comunitate importantă pentru a crește participarea pe rețeaua socială. Încă din 2017, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a dat bisericile ca exemplu pentru modalități de a conecta compania cu lumea. Atunci, Facebook a creat o echipă care să se concentreze pe „parteneriate de credință”.

Șefa acestei echipe, Nona Jones, a declarat pentru Reuters că pandemia de coronavirus a dus la urgentarea acestor eforturi. Sistemul de rugăciune de pe Facebook a fost creat după ce compania a observat o creștere a numărului de oameni care cereau și ofereau rugăciuni în timpul pandemiei, a spus Jones, care este și pastor în Florida.

 

 

Sursă foto – facebook