Carmen Tănase întrebată dacă va fi obligată să urce pe scenă doar vaccinată – Nu există aşa ceva. Nu există bază legală pentru asta. Asta nu are cum să se întâmple

Carmen Tănăse a decis să plece definitiv din Bucureşti. Luni seara va juca la Teatrul Naţional, după mai multe luni în care a fost ţinută departe de scenă din cauza restricţiilor şi totuşi, nu vrea să se vaccineze.

Întrebată dacă va fi obligată să urce pe scenă doar vaccinată, actriţa a răspuns: ”Nu există aşa ceva. Nu există bază legală pentru asta. Asta nu are cum să se întâmple. ”

Cât despre condiţionarea spectatorilor, să participe la spectacole doar dacă sunt vaccinaţi, Carmen Tănase a răspuns:

„Nu sunt de acord să fie nimeni să fie condiţionat pe lumea asta, că nu este drept, nu este normal, nu este moral, dar nu depinde de mine, nu eu hotărăsc şi nu eu iau aceste măsuri, după părerea mea, aberante.

Nimeni nu trebuie să fie condiţionat, mai ales în situaţia proprie de sănătate. Fiecare trebuie să aibă dreptul să aleagă pentru sine. Eu aşa consider că este normal, democratic, că tot suntem democraţia în gură, toată ziua bună-ziua.” – a spus Carmen Tănase pentru Antena 3

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Carmen.Tanase.61