Ioana Mihăilă – Cel mai frică îmi este că nu voi apuca să finalizez sau să pun pe drumul cel bun reformele pentru care am venit aici

Noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, afirmă că teama sa cea mai mare, la preluarea mandatului, este aceea de a nu finaliza sau de a nu reuşi să pună „pe drumul cel bun” reformele pe care le plănuieşte. Mihăilă mărturiseşte că l-a întrebat pe predecesorul său, Vlad Voiculescu, dacă crede că va „supravieţui” ca ministru.

„Cel mai frică îmi este că nu voi apuca să finalizez sau să pun pe drumul cel bun reformele pentru care am venit aici” – a spus Ioana Mihăilă în conferinţa de presă.

Întrebată dacă fostul ministru Vlad Voiculescu va fi consilierul său, Mihăilă a evitat un răspuns tranşant: „Echipa se formează în acest moment, dar nu pot să spun că voi şterge cu buretele aspiraţiile comune pe care le-am avut împreună cu Vlad Voiculescu, dar perioada care urmează este cu Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătăţii, mandatul este al meu.

„L-am întrebat (pe Vlad Voiculescu – n.r.) dacă crede că voi supravieţui”, a afirmat Ioana Mihăilă, ea precizând că răspunsul fostului ministru a fost că „speră că da”.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Ioana.Mihaila.Oradea/photos/?ref=page_internal