Fost primar condamnat definitiv pentru pornografie infantilă le citește povești copiilor de grădiniță la invitația educatoarei

Pe 26 februarie, educatoarea Ioana Grădinaru l-a chemat pe Bogdan Davidescu, fostul primar PSD al comunei prahovene Șotrile, să discute cu copiii. Apoi, educatoarea a postat pe Facebook fotografii de la eveniment. Davidescu a fost condamnat definitiv în 2019 pentru că a avut relații cu o fată de 13-14 ani, conform instanței, pe care a șantajat-o apoi că postează imagini erotice cu ea pe net.

În afară de Davidescu, la grădinița din satul Vistieru au fost invitați mai mulți părinți să citească povești, dar și actualul primar Ovidiu Toporaș.

Educatoarea Ioana Grădinaru spune că Davidescu a fost invitat în calitate de angajat al primăriei.

„Eu sunt înscrisă în cadrul unui proiect și din discuțiile purtate cu domnul primar interimar Toporaș Ovidiu, cu privire la proiectul desfășurat la nivelul grădiniței, am primit confirmarea participării la activități dedicate citirii unor povești de către domnii Toporaș Ovidiu și Davidescu Bogdan în calitate de reprezentanți ai primăriei”- explică pentru Libertatea educatoarea.

Continuarea pe Libertatea.ro

 

 

Sursă foto – dw.com