Continuă protestele anti-restricții în București și Constanța. Protestatar – ”Este foamea care ne scoate din casă. În momentul de faţă, noi nu mai putem să supravieţuim”

Protestele față de restricții au fost reluate în București și la Constanța. În Capitală, manifestanții, adunați inițial în Piața Universității, s-au mutat în Piața Victoriei, unde au scandat împotriva Guvernului și a măsurilor luate pentru stoparea pandemiei. Ulterior, protestatarii s-au îndreptat către Palatul Parlamentului, unde au şi încheiat manifestaţia.

UPDATE ora 22:00. Protestatarii au ajuns în faţa Palatului Parlamentului, unde au scandat „Libertatea”. Potrivit Digi24, unul dintre organizatori a anunţat că manifestaţia se încheie aici. UPDATE ora 20:30. Coloana de manifestanți a plecat din Piața Victoriei spre parcul Izvor, oamenii exprimându-și dorința de a protesta și în faţa Parlamentului.

UPDATE ora 20:05. În prezent, în piaţa Victoriei sunt 800-1.000 de persoane, conform Digi24. Ciprian Romanescu, reprezentantul Poliţiei a transmis că, până la acest moment, nu au fost înregistrate incidente.

UPDATE ora 19:45. Aproximativ 1.000 de persoane sunt în Piaţa Victoriei. Manifestanții scandează „Jos Guvernul”, „Libertate”. „Sunt măsuri absurde. Magazinele trebuie lăsate cât mai mult deschise. Sălile de sport nu trebuie închise. Suntem împotriva acestor măsuri care nu dau rezultate. Noi luptăm pentru libertate. Nu avem nimic cu medicii. Noi luptăm împotriva măsurilor guvernamentale”, a transmis liderul AUR, George Simion, conform RomâniaTV.

UPDATE ora 17:30. Angajați din HORECA, unul dintre domeniile cel mai afectate de pandemie și de restricțiile anti-COVID, se află la protestul din Capitală.

”Este foamea care ne scoate din casă. În momentul de faţă, noi nu mai putem să supravieţuim. Ne cerem dreptul nostru la muncă. Nimeni nu se uită la noi de la Guvern. Nimeni nu vine sa ne întrebe ce vrem. Avem nevoie să muncim” – a spus o protestatară pentru Libertatea

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/partidulAUR