Raed Arafat, despre proteste – Cei care urlă și nu le plac măsurile să ne spună cum văd ei lucrurile

Raed Arafat spune că cei care protestează față de noile restricții trebuie să-și probeze punctele de vedere, comentând că „realitatea este alta din punct de vedere al pandemiei”. Șeful DSU a prezentat luni seară, la Digi, mai multe grafice privind evoluția cazurilor de COVID în ultimele două luni.

”Dacă luăm cazurile active 77.082 cazuri. Unde eram în 5-6 martie: la 47.000. În 28 feb – 41.000. La 34.000 am ajuns la 4 februarie. Azi suntem mai mult decât dublat ca şi cazuri şi poate lua o tendinţă de creştere dacă nu respectăm regulile””Cei care urlă și nu le plac măsurile să ne spună cum văd ei lucrurile”- a spus Arafat.

El a susținut că restricțiile sunt temporare, iar propunerile experților erau mult mai dure. „Propunerea experților a fost ora 14 magazinele (să fie închise-n.r.), 18 acasă”.

Noi proteste față de restricțiile impuse în România în contextul pandemiei de COVID-19 au loc, pentru a treia seară la rând, în Capitală și în marile orașe. Protestele sunt organizate de către AUR, iar la manifestația din București participă lideri ai partidului, în frunte cu George Simion, dar și senatoarea Diana Șoșoacă, exclusă din AUR.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/george.simion.unire