Marcel Ciolacu anunță că PSD e pregătit să intre la guvernare și cere alegeri anticipate. ”Trebuie anticipate. Hai să facem anticipate dacă nu mai respectă voința românilor”

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD e pregătit să intre la guvernare și a cerut alegeri anticipate, spunând că partidul are specialiștii necesari pentru a prelua Executivul, se arată într-un comunicat transmis marți:

”Am făcut această ofertă la început și se dovedește că am avut dreptate, nu președintele și ambițiile președintelui. Uitați-vă de ce e în stare Guvernul său! Avem specialiștii necesari, iar PSD nu se dă la o parte dacă e nevoie să participe la formarea unui guvern”- a transmis liderul PSD.

Ciolacu susține că trebuie organizate alegeri anticipate pentru că românii ”au fost păcăliți”:

”Îmi pare rău că îl invoc pe președinte, actualul Parlament nu mai reprezintă voința românilor, nu așa spunea? Trebuie anticipate. Hai să facem anticipate dacă nu mai respectă voința românilor. Nu s-a întâmplat niciodată în doar trei luni românii să își dea seama în ce hal au putut fi păcăliți de acești scamatori”, a mai transmis președintele PSD.

Ciolacu a negat că PSD ar avea vreo implicare în proteste, spunând că oamenii ”s-au enervat” și au ieșit ”de disperare”:

”Mi-aș fi dorit ca oamenii să le dea o lecție usturătoare, să respecte toate regulile sanitare, așa ar fi arătat diferența dintre ei și guvernanți, nu să se enerveze, dar lumea a ieșit de disperare. E cel mai incompetent Guvern posibil pe care l-a avut România. În locul lui Iohannis aș recunoaște ce greșeală am făcut și ar trebui să găsească soluții”, a mai spus Ciolacu, marți, la România TV.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CiolacuMarcel