Beatrice Şerbănescu, balerină la Opera Națională, susține că și-a pierdut cunoștința de două ori după vaccinul cu AstraZeneca

Beatrice Şerbănescu, balerina la Opera Naţională a povestit în exclusivitate într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, experienţa dramatică prin care a trecut după ce s-a vaccinat cu serul din lotul cu problemele de la AstraZeneca.

Şerbănescu a explicat pe larg experienţa dramatică prin care a trecut după ce s-a vaccinat cu serul din lotul cu probleme de la AstraZeneca. Ea a subliniat că la vaccin a ajuns cu analizele la zi şi abia a doua zi după imunizare a acuzat stări de oboseală, cefalee după care a şi-a pierdut conştiiţa de două ori.

„Am stat cinci minute în picioare și dintr-o dată am simțit că amețesc și m-am așezat pe scaun și de aici o să vă povestesc din relatarea soţului meu. Au urmat două episoade succesive primul a fost un leșin din care mi-am revenit câteva momente după care mi-am pierdut din nou cunoștința. (…) Auzeam doar niște strigături de respiră, respiră şi mă concentram să răspund la indicaţiile soțului meu. Încet încet am revenit la realitate. Mi-a fost teamă că o să mor. Dacă nu era soţul acasă, muream”- a declarat Șerbănescu la Antena 3, într-un interviu la Sinteza Zilei.

Ea spune că fost programată pe data de 8 Martie la ora 16:00. Totul ar decurs normal, dar problemele ar fi început după ce a ajuns acasă.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.112355458939691&type=3