aprilie 17, 2021
POLITICA STIRI

Rareș Bogdan atac la Vlad Voiculescu – Ești obligat să îl demiți pe managerul spitalului din Corabia și pe Șeful DSP Olt

Vicepreședntele PNL, Rareș Bogdan, îl somează pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, să acționeze în cazul de la spitalul Corabia:

”Vlad, amândoi am intrat in politica pentru a schimba lucrurile in bine in țara asta. Si eu, și tu, aveam o cariera de succes fiecare in domeniul sau și am decis sa încercam sa contribuim la schimbarea in bine a acestei tari pe care o iubim. Și am intrat și pentru ca scene ca acestea sa nu mai existe! Ești obligat sa acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și sa faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate asa zisul “cadru medical” care apare in imagini. Stiu ca poți sa o faci și sper sa o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru ca in alte cazuri, fără nicio analiza, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești……., fiind înlocuiți peste noapte……..tot in mandatul tu, Draga Vlad.

Dacă vei face Comitete și Comitii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scapa, la fel ca alții. Hai sa încercam sa nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele in noi. Au fost dezamăgiti suficient pana acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred ca este cazul sa continuam și sa dovedim ca diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârsta și de ani petrecuți in troaca politicii dâmbovițene……

Încă cu încredere ca nu chiar toți politicienii sunt la fel,

Rares

P.S. Imaginile sunt cea mai buna analiza și cea  mai buna “Comisie”. Acționează. – a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *