Sociologul Dan Dungaciu – Am fost cenzurat de Facebookîn momentul în care am vrut să promovez un studiu despre religiozitatea românilor

Sociologul Dan Dungaciu a declarat pentru DC NEWS că a fost cenzurat de Facebook în momentul în care a vrut să promoveze un studiu despre religiozitatea românilor realizat de LARICS.

„Am avut un șoc când LARICS, Laboratorul de Analiză a Războiului Informațional şi Comunicare Strategică, a realizat pentru prima dată în România un barometru al vieții religioase. Ne interesa un subiect despre care toată lumea se pronunță, dar despre care puțină lume are cunoaștere a fenomenului” – a spus sociologul, la DC NEWS.

„Am încercat să-l promovăm pe Facebook, adică să finanțăm invitația la prezentare, și n-am putut. Am fost un pic mirat, era un barometru al vieții religioase. Care era cuvântul neadecvat, inacceptabil? Barometru, viață religioasă sau LARICS? LARICS putea finanța alte chestii, deci nu era LARICS în sine problema” – a continuat Dungaciu, nedumerit de situație.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/laricsromania/photos/?ref=page_internal