aprilie 18, 2021
EDUCAȚIE STIRI

Vicepreședintele Comitetului naţional privind vaccinarea – Personalul din învăţământ ar putea deveni una dintre categoriile prioritare, decizia va fi luată „în perioada imediat următoare”

Vicepreşedintele Comitetului naţional privind vaccinarea împotriva COVID-19, Andrei Baciu, a anunţat, luni seară, că personalul din învăţământ ar putea deveni una dintre categoriile prioritare la vaccinarea împotriva coronavirus, o decizie în acest sens fiind luată în perioada următoare.

Procesul educaţional este ”esenţial” a precizat Baciu, adâugând că se înţelege ”necesitatea şi nevoia de a prioritiza acest sector”.

”Este evident că procesul educaţional (…) este un proces esenţial, este dificil şi admitem acest lucru, oricine poate să înţeleagă că este dificil în online. Este o prioritate, clar”- a declarat, luni seară, la B 1 TV, Andrei Baciu

”Pentru noi este o prioritate acest aspect, o decizie va fi luată în perioada imediat următoare şi va fi comunicată în spaţiul public, însă înţelegem necesitatea şi nevoia de a prioritiza acest sector. Este ceva ce înţelegem foarte clar”- a mai declarat Andrei Baciu.

 

 

Sursă foto – bbc.com

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *