Radu Herjeu – De peste 4 ani scriu despre USR-PLUS, exasperat de trista fascinație a românilor, mai ales a celor tineri, pentru ambalaje sclipicioase

Radu Herjeu, membru al CNA, a scris pe pagina de Facebook:

”De peste 4 ani scriu despre USR-PLUS, exasperat de trista fascinație a românilor, mai ales a celor tineri, pentru ambalaje sclipicioase, forme goale de conținut și spoieli colorate. Am fost proponderent ironic, pentru că am crezut că unii vor vedea astfel mai ușor discrepanța dintre aparență și realitatea camuflată de un uriaș aparat de creat oameni noi din fum.

Înjurăturile și amenințările primite mi-au arătat cât e de profund succesul strategiei de asamblare din neant a mișcării mesianice care urma să salveze țara.

Acum am citit ”confesiunea” lui Moise Guran despre perioada petrecută de el alături de cele două partide (o găsiți în primul comentariu). Și mi-a venit să vomit.

El, mult timp unul dintre propagandiștii notorii ai politicienilor ”altfel”, rol, e drept, bine mascat de statutul autoproclamat de ”jurnalist independent”, a descoperit, înăuntru fiind, absolut tot ceea ce eu văzusem din afară încă din 2016. Tribalism, falsitate, oportunism, incompetență, impostură, extremism, arivism, lipsă de scrupule. Adică nimic nou pentru poltichia dâmbovițeană. Singurul lucru diferit, pe care îl detest și pe care am încercat cum am putut să-l devoalez, e minciuna colosală întreținută cu o propagandă bine pusă la punct și cu o armată de talibani gata să reducă la tăcere orice îndrăzneală de a lua peste picior goliciunea împăratului.

E înfiorător de grețoasă și ”dezamăgirea” față de ”oamenii noi” exprimată de cei care au comentat la ”confesiunea” lui Guran, mai ales că printre ei sunt și mulți scârboși pe care am fost nevoit de-a lungul timpului să-i blochez pentru a scăpa de mizeriile deversate pe paginile mele ori de câte ori făceam mișto de, pe atunci, idolii lor. Lor, un sincer Hai sictir!

#Impostura_Salvează_România” – a scris Radu Herjeu pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/raduherjeu