aprilie 18, 2021
POLITICA STIRI

Radu Herjeu – De peste 4 ani scriu despre USR-PLUS, exasperat de trista fascinație a românilor, mai ales a celor tineri, pentru ambalaje sclipicioase

Radu Herjeu, membru al CNA, a scris pe pagina de Facebook:

”De peste 4 ani scriu despre USR-PLUS, exasperat de trista fascinație a românilor, mai ales a celor tineri, pentru ambalaje sclipicioase, forme goale de conținut și spoieli colorate. Am fost proponderent ironic, pentru că am crezut că unii vor vedea astfel mai ușor discrepanța dintre aparență și realitatea camuflată de un uriaș aparat de creat oameni noi din fum.

Înjurăturile și amenințările primite mi-au arătat cât e de profund succesul strategiei de asamblare din neant a mișcării mesianice care urma să salveze țara.

Acum am citit ”confesiunea” lui Moise Guran despre perioada petrecută de el alături de cele două partide (o găsiți în primul comentariu). Și mi-a venit să vomit.

El, mult timp unul dintre propagandiștii notorii ai politicienilor ”altfel”, rol, e drept, bine mascat de statutul autoproclamat de ”jurnalist independent”, a descoperit, înăuntru fiind, absolut tot ceea ce eu văzusem din afară încă din 2016. Tribalism, falsitate, oportunism, incompetență, impostură, extremism, arivism, lipsă de scrupule. Adică nimic nou pentru poltichia dâmbovițeană. Singurul lucru diferit, pe care îl detest și pe care am încercat cum am putut să-l devoalez, e minciuna colosală întreținută cu o propagandă bine pusă la punct și cu o armată de talibani gata să reducă la tăcere orice îndrăzneală de a lua peste picior goliciunea împăratului.

E înfiorător de grețoasă și ”dezamăgirea” față de ”oamenii noi” exprimată de cei care au comentat la ”confesiunea” lui Guran, mai ales că printre ei sunt și mulți scârboși pe care am fost nevoit de-a lungul timpului să-i blochez pentru a scăpa de mizeriile deversate pe paginile mele ori de câte ori făceam mișto de, pe atunci, idolii lor. Lor, un sincer Hai sictir!

#Impostura_Salvează_România” – a scris Radu Herjeu pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/raduherjeu

Related Posts

  1. Daca Guran nu a putut rezista in cloaca USR-PLUS va dati seama ce politica de circari, mizerabili si fripturisti este acolo unde din prima zi de guvernare a incalcat legea. Guran a sperat si el la un post de parlamentar pt. 4 ani dar nu a avut loc pe linga fripturisti din acest partid stalinist si anti- romanesc.

  2. Nu este la prima ,,abatere”.Cine a fost înșelat de atâtea ori și recunoaște,nu mai are dreptul să mai vorbească publicului niciodată…,,Calitatea” de persoană publică sau ziarist este un lucru agravant în asemenea cazuri.

  3. a inceput sa dea pe afara pesedismul din tine, ai inceput sa primesti sarcini si in afara cna -lui sa sustii politica hotilor si a vanzatorilor de tara care 30 de ani au vandalizat romania. siktir? da, este valabil pt tine.daca te-ar fi dus capul cat de cat ti-ai fidat seama ca nimeni nu crede ca politica este o usa de biserica si ca daca a venit usl sau plus gata va curge apa si miere in parlament.dar un lucru este esential odata cu distrugerea majoritatii hotilor din parlament ,mai pe intelesul tau si a altora ca tine,este ca a aparut o distributie a culorilor politice care sa duca la altceva deact distatura hotilor, asa ca ciocul mic natarau vandut .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *