aprilie 18, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

Vasile Dîncu afirmă că s-a întâlnit cu liderul AUR, George Simion

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că a avut, joi, o întâlnire cu unul dintre co-preşedinţii AUR, George Simion, însă susţine că a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o întâlnire politică.

“Nu am vorbit despre niciun fel de alianţă politică. Nici măcar nu ne-ar ajuta dacă facem acest lucru, nici procentele nu ne ajung ca să facem o majoritate şi nici nu cred că suntem compatibili în acest moment. AUR este un partid contra sistem, noi facem parte încă din mainstream-ul politic şi atunci cu siguranţă nu avem prea multe ce să colaborăm”-  susţine Dîncu.

Liderul social-democrat a negat însă că PSD ar purta negocieri politice cu AUR, arătând că acesta din urmă este un “partid anti-sistem”, în vreme ce PSD se află în “mainstream-ul” politic.

“Normal ar fi partidele să se întâlnească unele cu altele, să discute despre viitorul Parlament. Dacă voiam să facem o întâlnire politică, făceam o întâlnire între cele două partide, una oficială, în care nu aveam niciun motiv să ascundem acest lucru. (…) Nu am vorbit despre niciun fel de alianţă politică. Nici măcar nu ne-ar ajuta dacă facem acest lucru, nici procentele nu ne ajung ca să facem o majoritate şi nici nu cred că suntem compatibili în acest moment. AUR este un partid contra sistem, noi facem parte încă din mainstream-ul politic şi atunci cu siguranţă nu avem prea multe ce să colaborăm”- a afirmat Vasile Dîncu.

El a precizat că “în acest moment nu există perspectivă” de colaborare între PSD şi AUR.

Liderul social-democrat a susţinut că nu cunoaşte programul AUR, că nu a “studiat” acest partid.

“Dar în acest moment sunt probabil multe teme care ne diferenţiază pe noi, dacă mă iau numai după declaraţiile respective. (…) Eu cred că ei vor fi un partid anti-sistem care nu se vor înţelege nici cu noi şi nici cu celelalte partide care fac parte din mainstream-ul politic” –  a adăugat Dîncu.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/george.simion.unire

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *