Jurnalistul Lucian Mîndruță consideră că ”românia plictisită” a câștigat alegerile.

sondaj

”Doua treimi dintre romani n-au votat. Asta e cifra cea mai importanta.

Pentru doua treimi dintre noi oferta de pe piata politica e mai proasta decat aia de la piata propriu-zisa.

Doua treimi din Romania se poate descurca foarte bine si fara Parlament. Doua treimi din Romania n-a ascultat de ce i-a zis presedintele tarii, nici macar de politete.

Suntem intr-o criza de leadership, nu politica. Democratia nu e interesanta pentru majoritatea locuitorilor tarii.

De ce n-au mai votat oamenii in diaspora? Pentru ca au realizat ca se misca 100-200 de km in pandemie pentru 4-5 reprezentanti in Parlament?

De ce n-au votat oamenii la orase? Pentru ca PNL le-a spus ca USR Plus e de rahat. Si viceversa. Si pentru ca presedintele le-a spus ca neaparat trebuie un partid sa fie la putere, ca o sa fie bine si o sa ne scape de PSD.

Asta intr-un moment in care problemele tarii, de UN AN, sunt gestionate de PNL!

Bine? Prost? Nu stiu. Stiu insa acum mesajul „sa scapam de PSD” a fost penibil.

De ce? De ce n-au votat oamenii la tara? Pentru ca, desi sunt la tara, nu sunt prosti. Ei au inteles ca oricine vine nu va schimba nimic pentru ei. De ce? Pentru ca nimeni n-are ce sa le faca mai mult!

Asta e adevarul! Ce face PNL cu adevarat DIFERIT de PSD? Vorbeste mai rar? Taie panglici cu alta foarfeca? Pune galbeni in loc de albastri? Ce naiba face?

Show-uri penibile cu inaugurari de drumuri care se strica imediat? Show-uri proaste! Discursuri pompoase scrise de absolventi de Stefan Gheorghiu.

De ce? Cum am ajuns aici?

Asta e cand primesti un guvern cadou, la mana a doua. Are si defecte ascunse. Si uite ca s-a stricat in drum!

Vocile interesante au fost scoase din peisaj. Da, la dreapta. Personajele vii au disparut. Am avut de ales intre politruci si escroci.

O vorba despre PSD: victoria lor e murdara de sange: cel al oamenilor care si-au riscat viata si nu s-au protejat, asa cum i-au indemnat nenumarate campanii ale stangii si satelitilor ei. Liderii partidului chiar promiteau saptamana trecuta c-o sa dea oamenilor viata libera inapoi. Cum dreacu’ o sa faca cu aia morti? Cine sunt ei, Dumnezeu?

Ah, sa nu uit: mai sunt si naivii. Aia de la USR Plus.

Pai de ce sa ne mai ducem?

P.S. Eu am votat. Nu stiu daca nu cumva ultima oara.” – a scris Mîndruță pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/lucian.mindruta