aprilie 12, 2021
POLITICA STIRI

Ludovic Orban, despre protestul legumicultorilor – Este unul al legumicutorilor PSD

La finalul participării la Topul Național al Firmelor 2020, premierul Ludovic Orban a fost întrebat de către jurnaliști ce părere are despre protestul anunțat de legulmicultori.

Premierul a declarat că acesta este un protest al legumicultorilor social-democrați care se plâng de programul ”Tomata”. Ludovic Orban a subliniat că Guvernul pe care îl conduce a alocat mai mulți bani pentru acest program față de cât a alocat Guvernul PSD anul trecut.

„Este vorba despre un protest al legumicultorilor, legumicultorilor PSD, da, care se plâng de programul ‘Tomata’. Noi în programul ‘Tomata’ am alocat mai mulţi bani decât a alocat guvernarea PSD în anul 2019. Faptul că a revenit o sumă mai mică faţă de suma care a fost anul trecut se datorează faptului că au fost mai multe cereri. Şi noi am satisfăcut… nu puteam să dăm aceeaşi sumă şi să lăsăm deoparte 25% dintre cei care au formulat cereri pentru ajutorul respectiv în cadrul programului ‘Tomata’„ –  a declarat Ludovic Orban, la finalul participării la Topul Naţional al Firmelor 2020.

Adrian Dohotaru, parlamentar independent:

”Orban acuză protestatarii că sunt pesediști. Dacă asta e situația, #jesuispesedist. Guvernul liberal și președintele Iohannis își maschează competența scăzută în gestionarea pandemiei dând vina pentru orice pe PSD.

Piețele trebuie redeschise! M-am solidarizat cu reprezentanții producătorilor, piețașilor și țăranilor la protestul din fața guvernului.” – a scris acesta pe pagina de Facebook

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/adi.dohotaru/posts/2739408176300843

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *