aprilie 11, 2021
EDUCAȚIE STIRI

Dana Rogoz, părinte al unui copil în clasa pregătitoare – ”Sper să nu înțeleagă că asta e școala, ci că asta e doar o perioadă la care cu toții ne adaptăm”

“Sper să nu înțeleagă că asta e școala, ci că asta e doar o perioadă la care cu toții ne adaptăm”, spune Dana Rogoz, despre copilul său care a intrat anul acesta în clasa pregătitoare și care, după ce și-a cunoscut colegii și învățătoarea în cele câteva zile de școală față în față, a început școala online. Dana Rogoz a povestit experiența ei despre școala online în calitate de părinte într-o dezbatere organizată de Salvați Copiii.

Dana Rogoz are 35 de ani și este cunoscută ca actriță, designer, personalitate publică și prezentatoare de televiziune. Aceasta a fost invitată de organizația Salvați Copiii la o dezbatere despre cum fac față părinții provocărilor în această perioadă, dezbatere prin care a fost lansată campania ”Creștem o generație fără frică”.

“Cu tot dragul m-am alăturat acestei campanii pentru că-i înțeleg utilitatea în calitate de părinte. Sunt mama a doi copii, fetița are 5 luni și jumătate, deci nu se pune problema de tehnologie în viața ei prea curând, în schimb Vlad este în clasa pregătitoare și nu mă așteptam, adică nu aveam cum să-mi imaginez că el va începe în felul acesta, în mod evident nu aveam acest scenariu în minte, sper să nu înțeleagă că asta este școala și că așa va fi de acum înainte și să înțeleagă că asta este doar o perioadă la care cu toții ne adaptăm și încercăm să găsim cele mai bune soluții.”- a spus Dana Rogoz

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/dana.rogoz.378/photos/?ref=page_internal

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *