aprilie 11, 2021
SĂNĂTATE STIRI

Raed Arafat – În România, nu se va face vaccinare obligatorie, ci pe grupurile vulnerabile

Prezent la conferința despre COVID-19 organizată de Camera de Comerț Româno-Elvețiană, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a vorbit despre noile teste rapide și despre cum va fi făcută vaccinarea în România.

„În România, nu va fi vaccinare obligatorie, ci pe grupurile vulnerabile, pe rând. Poate vom începe cu personalul medical și cu cei care sunt în prima linie, dar nu există un plan pentru vaccinare obligatorie”, a spus Raed Arafat la conferința „COVID-19, între mituri și adevăr. O analiză a realității”.

Neîncrederea populației vine și de la medicii care nu cred în virus Raed Arafat a ținut să puncteze că este deranjat de lipsa de încredere a populației, pentru care are și o cauză.

La conferința organizată de Camera de Comerț Română-Elvețiană, cu susținerea Ambasadei Elveției în România și a Camerei de Comerț Germane, invitatul principal a fost reputatul epidemiolog Marcel Tanner, care a vorbit despre soluțiile găsite în Elveția pentru combaterea coronavirusului.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/DrRaedArafat

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *