aprilie 12, 2021
POLITICA SOCIAL STIRI

Radu Herjeu – Am așteptat ca Parlamentul să se întrunească și să adopte o lege prin care să-i se asigure medicului-erou tratament gratuit toată viața

Radu Herjeu, membru al CNA, a scris pe pagina de Facebook:

”Doar câteva gânduri. Să le fie țărâna ușoară victimelor accidentului de la Piatra Neamț.

Am așteptat azi toată dimineața ca Parlamentul să se întrunească și să adopte o lege prin care să i se asigure medicului-erou tratament gratuit toată viața.

Dacă un premier și-a dat demisia pentru că niște patroni nenorociți au înghesuit într-o tavernă privată mult mai mulți oameni decât aveau voie, mă așteptam ca alt premier să demisioneze pentru că un injectomat a făcut scurt circuit într-un spital public.

Nu-mi dau încă seama de ce nu a ieșit nimeni să spună că, dacă manager rămânea patronul acela de pompe funebre numit de guvern în mai, tragedia nu se întâmpla. Asta, apropo de vinovății colective.

Nu, nu suntem toți vinovați că indivizii care reușesc, prin rotație, să păcălească o majoritate de electori consideră că votul dat e un cec în alb pentru a numi ei în tot felul de funcții toți impostorii și incompetenții pe care-i găsesc în jur, printre colegi, relații, rude și sponsori.

Și nu, chiar nu mă simt responsabil că, de secole, mentalitatea românească predominantă e ”Lasă că merge și așa”. Și că politicienii ultimilor 30 de ani n-au făcut nimic s-o modifice. Ca să nu piardă voturi. Pentru care sunt capabili să se cațere, din când în când, pe cadavre.” – a scris Radu Herjeu pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – digi24.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *