Aurelian Bădulescu, președinte PSD Sector 3 – Nicușor Dan minte și folosește funcția de primar pentru a rezolva conflicte personale

Aurelian Bădulescu, președinte al PSD Sector 3 și liderul consilierilor generali ai PSD, îl acuză pe Nicușor Dan că îi induce în eroare pe cetățeni și își folosește funcția  de primar pentru a-și rezolva conflictele personale.

”𝐍𝐢𝐜𝐮𝐬̦𝐨𝐫 𝐃𝐚𝐧 𝐦𝐢𝐧𝐭𝐞, 𝐝𝐢𝐧 𝐧𝐨𝐮❗

Pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului București a apărut un mesaj în care se spune că primarul general, Nicușor Dan, a dispus ca Inspectoratul de Stat în Construcții să aibă acces la orice autorizație sau documentație emisă de Primăria Municipiului București sau de Consiliul General al Municipiului București, în ceea ce privește construcțiile din Capitală.

În această postare, există mai multe minciuni și inexactități, specifice actualului primar:

  • În primul rând, Consiliul General al Municipiului București nu emite autorizații de construcție.
  • În al doilea rând, nu există o dispoziție a primarului în acest sens.

O altă problemă majoră este că Nicușor Dan folosește instituția primăriei pentru răfuieli personale. Conflictul dintre reputatul arhitect Ștefan Dumitrașcu și Nicușor Dan este de notorietate, iar actualul primar consideră necesar să amestece instituția în răfuielile lui. Sper ca, pe viitor, să nu-și certe și soția pe pagina de Facebook a Primăriei Capitalei.

𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢 𝐏𝐒𝐃 𝐢̂𝐥 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐧𝐮𝐦𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐢𝐜𝐮𝐬̦𝐨𝐫 𝐃𝐚𝐧 𝐜𝐚, 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐦𝐚𝐫𝐭̦𝐢 (𝟏𝟕.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟎), 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐯𝐨𝐫𝐛𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞.

Dacă primarul în funcție nu se va conforma, în semn de protest, vom organiza zilnic conferințe de presă în care vom cere ca primarul general să prezinte cetățenilor această dispoziție.” – a scris Aurelian Bădulescu pe pagina de Facebook.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/aurelianbadulescu.ro/