Robert Sighiartău (PNL) – ”Dacă ar fi să aleg între a intra la guvernare cu USR sau cu PMP, aș alege PMP”

În cadrul emisiunii „Tu votezi, România!”, de pe postul național TVR1, moderată de Ionuț Cristache, cei doi candidați la Camera Deputaților, Robert Sighiartău (din partea PNL Bistrița) și Robert Turcescu (din partea PMP Brașov), au fost chestionați despre motivele care-i determină să candideze pentru a obține noi mandate în Parlamentul României.

„Vreau să candidez pentru un nou mandat ca să fac viața mai bună semenilor mei. Nu este un slogan. În ce mă privește am reușit să trec 4 legi cu mare impact pentru români (…) În viitorul meu mandat, voi avea de partea mea și guvernul și sper o majoritate parlamentară. (…) Da, ne-am propus să rămânem la guvernare. Eu vreau cu Robert Turcescu…de altfel, nu e un secret că suntem împreună și în prezent. PMP, la fel ca PNL, se află în familia europeană PPE (Partidului Popular European – n.red). Avem aceleași valori creștin-democrate. Românii trebuie să știe că, în acest moment, PMP și PNL dețin doar 27% din Parlament, motiv pentru care nu s-au putut face schimbări structurale, deși ne-am dorit” – a spus Sighiartău.

La întrebarea: „Dacă ați avea de ales între a intra la guvernare cu USR sau cu PMP, pe cine ați alege?”, liberalul Robert Sighiartău a răspuns deschis: „Așa cum am spus deja, mă simt mai apropiat de partidul din aceeași familie europeană”.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/robert.sighiartau