Revolta unei profesoare – ”Am un copil de șase ani. Voi ține ore online fie de la 7:30 la 12, fie de la 12 la 17. De copilul meu cine va avea grijă?

SAN FRANCISCO, CALIFORNIA - MARCH 20: Leanne Francis, first grade teacher at Harvey Milk Civil Rights Academy, conducts an online class from her living room on March 20, 2020 in San Francisco, California. With schools closed across the United States due to the COVID19 pandemic, teachers are holding some classes for students online. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

O profesoară a postat un mesaj în care critică sistemul de ore online propus de ministerul Educației. Aceasta spune că se află într-o situație imposibilă. Cât ea ține ore nu are cine să aibă grijă de copilul său.

”Buna seara!

Sunt cadru didactic si am un copil de sase ani. Voi tine ore on- line conform orarului meu: fie de la 7-30 la 12, fie de la 12 la 17.

De copilul meu cine va avea grija?

Pentru orele on- line trebuie sa ne pregatim, ne ia ceva timp.

Noi, profesorii, nu trebuie sa primim niste bani in aceasta perioada, asa cum au primit parintii care au avut copiii on- line pana acum?

Ar fi bine, deoarece trebuie sa platesc o persoana pentru a face treburile casnice, sa stea cu copilul meu, cand eu voi fi in ” campul muncii”.

Cred ca sunt multe persoane in aceeasi situatie, alte persoane au mai multi copii sau ambii parinti sunt cadre didactice.” – Se arată în postarea doamnei Iuliana Carmen de pe ”Grupul profesorilor din Romania”

 

 

Sursă foto – cnn.com