PSD Vrancea – Peste capul lui Marcel Ciolacu, fostul șef al organizației județene, Marian Oprișan, s-a pus primul pe lista pentru Senat

Organizația PSD Vrancea și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare prin decizia Consiliului Politic Județean – se precizează într-un comunicat de presă. Deși nu mai este președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan a prezidat ședința de la sediul organizației județene de partid și s-a propus pe locul 1 pe lista canidaților la Senat.

„Astfel, Oprișan i-a dat o lovitură de imagine lui Marcel Ciolacu, cel care spusese că nu-l va accepta pe Oprișan pe lista pentru Parlamentul României. Practic, Oprișan l-a umilit pe Ciolacu și i-a arătat că încă are influență în PSD Vrancea” – scrie publicația locală editiedevrancea.ro.

PSD Vrancea a anunțat că și-a validat lista de candidați, independent de doleanțele conducerii centrale a partidului.

„Urmare a convocării de catre mai mult de o treime din membrii Consiliului Politic Județean (CPJ) PSD Vrancea, conform prevederilor statutare, format din președinți de organizații, primari, consilieri județeni, consilieri municipale și parlamentari, CJP a dezbătut în prezența a peste 150 de membri care au participat atât fizic cât și online, mai multe proiecte de hotărâre. Printre altele, pe ordinea de zi a fost inclus și proiectul de hotărâre privind stabilirea candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PSD Vrancea” – se precizează în comunicatul transmis de PSD Vrancea.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/media/set/?vanity=marian.oprisan.psd.vrancea&set=a.1841945302506218