octombrie 27, 2020
POLITICA STIRI

Prefectul Capitalei nu știa câte cazuri noi de infectare cu Covid-19 sunt în București – ”Nu am avut numărul de îmbolnăviri, eram la cumpărături. Mă voi lămuri mâine”

Intrat în direct la Digi24, duminică seara, la ora 22:40, pentru a explica de ce la 19:00 nu a știut care este rata de infectare anunțată de DSP București, Gheorghe Cojanu a spus că nu știe nici câte infectări au fost depistate în ultimele 24 ore în Capitală. ”O să-l aflu mâine la ora 10.00, după comunicarea DSP”, a spus acesta. În plus, acesta a spus că are pe cap și alegerile, și programul ”Cornul și laptele”, dar și inundațiile, fără a preciza care inundații.

“Așa este, nu am avut numărul de îmbolnăviri, eu eram la cumpărături. Am fost înștiințat de domnul colonel Precup, de la ISU, că este 3.02 și că trebuie să ne vedem la Prefectură. M-am prezentat. Colega dumneavoastră a precizat că sunt mai mult de 500 de infectări. Ei, eu nu știam acest lucru, singurul lucru pe care îl știam era numărul total de infectări pe ultimele 14 zile. Eu nu primisem buletinul, la ora la care am fost informat de acest lucru. La noi se trimite pe email. Eu le primesc de la DSP, nu din alte surse”, a spus Cojanu.

 

 

 

Sursă foto – digi24.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *