octombrie 23, 2020
ECONOMIE FEATURED STIRI

Decizie ANRE – Racordarea la gaze a tuturor clienților casnici va fi gratuită

ANRE a adoptat vineri un ordin, publicat de e-nergia.ro, care prevede că operatorul sistemului de distribuţie a gazelor naturale va suporta costurile necesare racordării la gaze, iar ele vor fi ulterior recuperate prin tarifele de distribuţie.

Acest lucru se va aplica pentru solicitanţii din categoria viitori clienţi casnici şi noncasnici care depun cerere pentru realizarea unui racord PM necesar alimentării cu gaze naturale.

„Costurile cu obiectivele/conductele necesare racordării sunt suportate de OSD şi sunt recunoscute în tariful de distribuţie în conformitate cu prevederile Legii”, arată ordinul adoptat.

În vederea racordării la SD, solicitanţii, viitori clienţi finali casnici, vor trebi să depună la operatorul sistemului de distribuţie o cerere de racordare.

Document ANRE pe site-ul e-nergia.ro

 

 

Sursă foto – dw.com

Related Posts

  1. Racordarea la gaze este o promisiune ce dateaza de ani si ani, pt noi cei care stam la sat, ce se face? Un singur lucru nu inteleg? In satul Barateaz din jud. Timis este gaz. In comuna Varias la fel, iar in sat Gelu, (care este situat intre cele doua localitati, mentionate anterior) stop!!! nu este !!! S-au terminat probabil conductele!!! Avem noi cei din “mijloc” vreo sansa? Multumesc pt raspunsul pe care sper ca-l voi primi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *