octombrie 26, 2020
POLITICA STIRI

Ministrul Educației, Monica Anisie – Elevii care nu poartă masca de protecție vor avea nota scăzută la purtare

Ministrul Educației Monica Anisie a declarat vineri că elevii care nu vor purta mască în timpul orelor de curs riscă aă aibă nota scăzută la purtare. Aceasta a subliniat că elevii sunt obligați să respecte un regulament în această perioadă delicată pentru toată lumea.

Monica Anisie a fost întrebată ce i se poate întâmpla, în mod concret, unui elev care refuză să poarte masca de protecție la școală. Ministrul a subliniat că riscul cel mai mare este ca elevului respectiv să i se scadă nota la purtare.

„Nu există acum să spunem niște sancțiuni care să vină în defavoarea elevului. În primul și primul rând, noi trebuie să îi spunem elevului că riscă să i se scadă nota la purtare. Știm că având un comportament neadecvat în spațiul școlii, din punctul ăsta de vedere, nerespectând măsurile, riscă să i se scadă nota la purtare”. – a spus Anisie

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/AnisieMonicaCristina/

Related Posts

  1. Cât de cretini, jegoși puteți fi? Nu va e rușine, mă? Scârbe ce sunteți! Chiar vreți să robotizați,bieți copii! Nenorociți! Doar la noi in România este atâta bătaie de joc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *