octombrie 30, 2020
POLITICA STIRI

Dacian Cioloș – Miza este să facem o breșă în magma care s-a consolidat între PNL și PSD

Dacian Cioloș a acordat un interviu pentru SpotMedia în care vorbește despre recrutările făcute de PNL în rândul primarilor PSD.

Reporter – Spuneați că nu știți cât din efortul de campanie, din aceste breșe pe care le fac candidații tineri, se va vedea și în vot. Care e miza alegerilor pentru USR PLUS?  Ce vreți să obțineți? Nu vă cer un procent.

”Exact asta e miza, să facem această breșă în magma asta care s-a consolidat în ultimii 15, 20 de ani, între cele două partide. Și vedem că există în multe locuri din țară înțelegeri tacite între cele două mari partide, vedem cu câtă ușurință trec primarii de la un partid la celălalt. Au fost de la PNL la PSD recrutați acum câțiva ani, acum PNL, care e la guvernare, recrutează și el masiv și nu numai la țară.

Am văzut în Iași cum domnul Chirică, după ce și președintele și vicepreședintele partidului vorbeau de afacerile lui imobiliare și spuneau că o astfel de mafie imobiliară nu are ce căuta la Iași, acum e bun.

Există ușurința asta cu care treci dintr-o parte într-alta, pentru că sunt cam aceleași reguli pe care trebuie să le respecți și de-o parte, și de cealaltă. O regulă a tăcerii, nu vorbești despre ce finanțezi, cum iei deciziile, când încearcă vreunul să ridice vocea, încerci să-l cumperi, dacă nu poți să îl cumperi, încerci să îl denigrezi.

Mai faci câte un pic, câte ceva înainte de alegeri. Am venit azi de la Iași cu mașina până la București, am întâlnit într-o grămadă de localități drumuri blocate cu lucrări. Se lucrează masiv acum, se astupă gropi, se dă cu var.” – a spus Cioloș

Continuarea pe Spot Media

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/dacianciolos/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *