Nicuşor Dan – ”Sunt invitat împreună cu primarul în funcţie la B1 Tv la o dezbatere despre Bucureşti, dar nu o să vină pentru că este parte din mafia imobiliară”

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că primarul general Gabriela Firea are ocazia să discute cu el despre mafia imobiliară, la o dezbatere despre Bucureşti, „dar nu o să vină pentru că este parte din mafia imobiliară”. El susţine că mafia imobiliară acţionează prin transformarea spaţiilor verzi în zone construibile, prin „construcţii nepotrivite” şi prin demolarea unor clădiri de patrimoniu.

„Aparatul de propagandă al primarului în funcţie doreşte să discutăm despre mafia imobiliară şi de aceea am venit, să discutăm despre mafia imobiliară. Şi mai avem o oportunitate, în seara aceasta la ora 21 sunt invitat împreună cu primarul în funcţie la B1 Tv la o dezbatere despre Bucureşti, 1 la 1, are ocazia să venim să discutăm despre mafia imobiliară, dar nu o să vină pentru că este parte din mafia imobiliară” – a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, Nicuşor Dan.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/