octombrie 26, 2020
POLITICA STIRI

CTP despre înregistrarea cu Nicușor Dan – ”Vorbește ca un avocat cu simbrie. A încercat o prostire în față de tip PSD”

Cristian Tudor Popescu (CTP) a criticat, la Digi24, explicațiile date de Nicușor Dan după ce în spațiul public a apărut o înregistrare audio în care politicianul sună un consilier al unui primar de sector pentru a interveni în cazul demolării restaurantului unui om de afaceri.

Declarațiile lui Cristian Tudor Popescu:

  • ”Nicușor Dan NU a reacționat în regulă, din punct de vedere moral, în acest caz care s-a ivit, care a fost adus publicului . Dl Nicușor Dan susține în continuare – și acum – că un om care candidează la Primăria Capitalei, un om care este vicepreședinte de ONG, un om care a militat de pe niște standarde morale în ultimii 10-15 ani în viața politică a Capitalei și a țării se poate comporta ca un avocat plătit. Dl. Nicușor Dan vorbește ca un avocat cu simbrie în acest caz. Asta nu înseamnă că îl acuz pe dl Nicușor Dan că a luat mită, așa cum face PSD. Nu știu de ce a făcut ce a făcut dl Nicușor Dan.
  • Dar ca să susții că ai intervenit pentru ca respectivului ins, acel bișnițman, să „i se facă dreptate”, să nu-i fie demolată hardughia aceea restaurant plus vilă construită în Orășelul Copiilor și să spui că a câștigat în instanță – pentru că niște articole coroborate cu… nu s-a respectat cutare, litera legii, cunoscând bine cârciogurile avocățești, a reușit să obțină această hotărâre de anulare a demolării din partea instanței -, fără ca domnul Nicușor Dan să se uite cine este persoana respectivă, cum a obținut autorizația, de la cine a obținut-o, unde e construită clădirea aia – într-un spațiu verde, într-un parc -, dânsul spune: „Nu mă interesează lucrurile acestea! Eu am avut o speță”. Știți, așa vorbesc avocații, pe bani (…). Dl. Nicușor Dan vrea să fie tratat ca un avocat, el, care vrea să reprezinte schimbarea, moralizarea societății, ieșirea din mocirla în care ne aflăm de 30 de ani. Vrea să fie votat ca avocat? Păi, ca primar al Capitalei trebuie să fii un avocat foarte bun, fără să te intereseze cauza cui o pledezi?
  • Tot vorbind, a obținut contrariul, din rău în mai rău. A pus pe același plan, încercând o prostire în față de tip PSD, pe acei oameni amărâți, unii aruncați în stradă (atunci când a fost lărgit bdul Uranus în zona Berzei – n.r.) spunând că a intervenit și în favoarea lor. În niciun caz nu ne aflam într-un parc, cu o cârciumă plus vilă construită de dl. Câine! Erau niște cetățeni care poate erau puși într-o situație inumană. Îi pune pe același plan, întrebat fiind: ați mai avut un caz de felul ăsta?!
  • Nicușor Dan e matematician. Ca să-mi ofere o astfel de demonstrație la întrebarea respectivă nu știu cum se pupă asta cu rigoarea matematică. Și nu e vorba numai de matematică aici, e vorba de ceva mai grav: e vorba de morală. Dl. Nicușor Dan, înainte să se culce, nu se gândește că acea clădire a fost extinsă acolo, în parc, pe spațiul verde al copiilor, a fost extinsă cu autorizația unuia Piedone, care condamnat la opt ani și jumătate pentru ce a făcut în cazul Colectiv iese acum cu mănuși, candidat la Primăria Sector 5 și cu lozinca Aveți grijă pe cine votați, să nu vă frigeți! Să nu vă FRIGEȚI, zice acest individ, care a dat tot o autorizație, ca și în cazul Câine, în urma căreia au murit atâția oameni.”

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CTPopescu/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *